Bildekor - Autowrap AB i Stockholm

Öka ert företags synlighet med bildekor. I vår anläggning i Stockholm kan vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Businesswrap - Marknadsför ditt företag

Låt ert företagsnamn synas på era bilar med hjälp av bildekor. Eller varför inte fronta ett spännande kampanjerbudande på era företagsbilar? Bilen är ju en perfekt annonsplats för företag att synas på då bilen rör sig på vägarna och syns på olika platser, vilket gör att marknadsföringen är mobil.

Att sätta en bildekor med er företagslogga är ett väldigt bra och prisvärt sätt att synas inför potentiella kunder.
Det är ett bra sätt för att få fler att upptäcka ditt företag och ta kontakt för att få hjälp med just det ni erbjuder. Vi hjälper dig att sätta upp ditt varumärke eller budskap i potentiella kunders medvetande med hjälp av snyggt designad dekor på din bil.

Autowrap AB är din partner när det gäller att skapa en imponerande och minnesvärd dekor för din företagsbil. Vi är specialiserade på att designa och applicera bilfoliering av hög kvalitet för att förbättra ditt företags synlighet och marknadsföring. Vi är noggranna och erfarna för att säkerställa att dekoren appliceras perfekt på bilen, utan några bubblor eller ojämnheter. Kom förbi vår anläggning i Stockholm så kan vi titta på din bil och se vad som kan göras, varmt välkommen!

Detailwrap - Lyft detaljerna i din bil

Det är detaljerna som räknas sägs det. Finns det delar eller små detaljer i bilen som du vill ska lyftas i utseende och sticka ut på ett eller annat sätt? Då är detailwrap ett bra sätt att gå tillväga. Vi kan foliera bildelar och detaljer i din bil som förhöjer utseendet och bidrar även till att skydda lacken. Vanliga exempel på det är bland annat att klä in sidospeglarna eller grillen med en annan färg.

Dags för bankörning?

Vi hjälper dig eller ert team med bildekor av olika typer som exempelvis helfoliering, stripening, livery, teamnamn, dekaler, klistermärken, sponsornamn etc. Allt för maximal synlighet för åskådare och media.

Bilevent?

Ska bilen ställas ut i en bilträff? Då gäller det att den ser riktigt vacker och fräsch ut. Vi hjälper er att ta fram en bildekor med den snyggaste designen inför bilutställningar, bilevent, bandagar, välgörenhetsgalor etc. 

 

Här på Autowrap erbjuder vi bland annat bildekaler och tryck för alla typer av bilar.

 

Med lång och gedigen erfarenhet inom bildekor kan vi se till att ni på ett professionellt sätt syns på vägarna med logga och reklam av högsta kvalité. Kontakta oss och berätta om era önskemål så berättar vi mer.

 Lämna in bilen för professionell Bildekor hos Autowrap

När du väljer att lämna in din bil hos Autowrap i Stockholm för bildekor och foliering kan du räkna med ett arbete utfört av proffs med detaljkänsla samt en unik och vacker look. Oavsett om syftet är att öka ditt företags synlighet eller att förbereda bilen inför en bilmässa kan du lita på att vi tar oss an uppdraget. Kontakta oss idag så kan vi hjälpa dig!

Kontakta oss