Bildekor - Autowrap AB Stockholm

Öka ert företags synlighet med bildekor, vi kan hjälpa dig

Kontakta oss

Businesswrap - Marknadsför ditt företag

Låt ert företagsnamn synas på era bilar med hjälp av bildekor. Eller varför inte fronta ett spännande kampanjerbudande på era företagsbilar? Bilen är ju en perfekt annonsplats för företag att synas på då bilen rör sig på vägarna och syns på olika platser, vilket gör att marknadsföringen är mobil.

Att sätta en bildekor med er företagslogga är ett väldigt bra och prisvärt sätt att synas inför potentiella kunder.
Det är ett bra sätt för att få fler att upptäcka ditt företag och ta kontakt för att få hjälp med just det ni erbjuder. Vi hjälper dig att sätta upp ditt varumärke eller budskap i potentiella kunders medvetande med hjälp av snyggt designad dekor på din bil.

Autowrap AB är din partner när det gäller att skapa en imponerande och minnesvärd dekor för din företagsbil. Vi är specialiserade på att designa och applicera bilfoliering av hög kvalitet för att förbättra ditt företags synlighet och marknadsföring. Vi är noggranna och erfarna för att säkerställa att dekoren appliceras perfekt på bilen, utan några bubblor eller ojämnheter.

Detailwrap - Lyft detaljerna i din bil

Det är detaljerna som räknas sägs det. Finns det delar eller små detaljer i bilen som du vill ska lyftas i utseende och sticka ut på ett eller annat sätt? Då är detailwrap ett bra sätt att gå tillväga. Vi kan foliera bildelar och detaljer i din bil som förhöjer utseendet och bidrar även till att skydda lacken. Vanliga exempel på det är bland annat att klä in sidospeglarna eller grillen med en annan färg.

Dags för bankörning?

Vi hjälper dig eller ert team med helfoliering, stripening, livery, teamnamn, dekaler, klistermärken, sponsornamn etc. för maximal synlighet för åskådare och media.

Bilevent?

Ska bilen ställas ut i en bilträff? Då gäller det att den ser riktigt vacker och fräsch ut. Vi hjälper er att ta fram den snyggaste designen inför bilutställningar, bilevent, bandagar, välgörenhetsgalor etc.

 

Här på Autowrap erbjuder vi bland annat bildekaler och tryck för alla typer av bilar.

 

Med lång och gedigen erfarenhet inom bildekor kan vi se till att ni på ett professionellt sätt syns på vägarna med logga och reklam av högsta kvalité. Kontakta oss och berätta om era önskemål så berättar vi mer.