Foliering & bildekor i stockholm

 Foliering, bildekor, drapering och vinyl

Kontakta oss

FOLIERING AV FORDON (Wrapping)

Är du ute efter att foliera din bil med en fin helfoliering eller är du ute efter att foliera tjänstebilen med bolagets färger och logotyp? Oavsett vad anledningen är till folieringen så hjälper vi på Autowrap dig som privatperson eller er som företag med olika typer av bildekor och fordonsdekor samt helfoliering i Stockholm. Välj bland mängder av utföranden såsom blank, matt, metallic, chrome, chrome delete, print med mera. Vi hjälper dig även med stripning, bildekor, dekaler, solfilm samt stenskottsfilm. Du kan känna dig trygg i att lämna in bilen hos oss för wrapping, vi är experter med flera års erfarenhet.

Foliera inredningen och skydda från stenskott

Har du idéer till bilens inredning som du vill lyfta med drapering? Kanske är du ute efter en viss typ av design? Vi erbjuder även foliering av bilens inredning, motivfoliering, dekor och stenskottsfilm för att skydda rutan från kostsamma stenskott. Vi är specialister på PPF eller Paint Protection Film inklusivt Tesla, Porsche, Lamborghini & Ferrari. Skydda din bil samtidigt som du lyfter den utseendemässigt.

Styla bilen med foliering

Vi på Autowrap AB har haft äran att styla och foliera bilar inför flera olika events, bilmässor och tillställningar. Vi har bland annat folierat och stylat flertalet sportbilar inför Nexusball Rally och Platinumcars. Vilken bildekor eller foliering drömmer du om?

 

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt bildekor i Stockholm just för dig.