Foliering av tesla i stockholm

Vi stylar din Tesla med färg och logotyp enligt dina önskemål

Kontakta oss

FOLIERING AV din tesla i Stockholm

Vi på Autowrap AB i Stockholm hjälper dig som privatperson eller er som företag i Stockholm med olika typer foliering av er Tesla. Vi sköter bildekor och fordonsdekor samt helfoliering. Välj bland mängder av utföranden såsom blank, matt, metallic, chrome, chrome delete, print med mera. Vi hjälper dig även med stripning, bildekor, dekaler och solfilm så att just din Tesla sticker ut lite extra. Foliering är ett snabbt och bra sätt att byta färg utan en kostsam lackering eller lägga till företagets logotyp på din Tesla om du vill ha en professionell look. Dessutom är helfoliering ett riktigt bra skydd för bilen. Den skyddar mot små stenskott, repor vid tvätt, solblekning och fysisk kontakt, du skonar lacken helt enkelt.

Övriga tjänster för din Tesla

I vår verkstad i södra Stockholm erbjuder vi även foliering av Teslans inredning, motivfoliering, dekor och stenskottsfilm. Vi är specialister på PPF eller Paint Protection Film inklusive Tesla, Porsche, Lamborghini & Ferrari.

 

Vi sköter foliering av alla Teslamodeller i Sverige:

Tesla Model S 

Tesla Model 3

Tesla Model X

Tesla Model Y

Tesla Roadster 

Tesla Cybertruck 

 

Har du en Tesla som du vill foliera? Kontakta oss och berätta om dina önskemål så hjälper vi dig hitta rätt foliering just för din Tesla i Stockholm.